Psikoloji Kulübü Üyeliği

Zehra söbe /18-07-2017

Kendini sevmeyen, kilolarım yüzünden tamamen içine kapanık bir insandım. Aliye Hanım bana hem bir terapist hemde bir abla gibi yaklaştı. Sayesinde ilk önce kilolarımın altındaki sebepleri ortadan kaldırdık. Daha sonra ne kadar değerli biri olduğumu ve kendimi sevme duygusunu aşıladı bana. Hayata bakış açımı değiştirdi, beni yeniden yarattı desem yeridir. Hayatımın dönüm noktasına beraber geçirmiş olduğumuz seanslar diyebilirim. Kendisine sevgim, saygım o kadar yoğun ki. Ona ne kadar teşekkür etsem az...

volkan KILIÇ /11-07-2017

Dört yıla yakın zamandır okb hastasıyım. Kendi çabalarımla kurtulmak için hemen hemen her yolu denedim fakat bu hastalık azalmak yerine artarak devam etti. Psikoterapi ye karşı olan inaç zayıflığım sebebi ile bu seçeneği hep erteledim. Son bir çare ailemin yoğun ısrarı ve tavsiyesi neticesinde Aliye hanımla tanıştım. Ve bu benim hayatımın dönüm noktalarında biri oldu. Daha ilk seansta psikoterapi hakkındaki neredeyse tüm fikirlerim değişti, ikinci üçüncü seanslarda ise baya baya yol katetmeye başladım. Aliye hanımın idealist meslek anlayışı ve hemen hemen tüm insani donanımlara sahip manevi yönü son bir yıldır yaşam kalitem üzerine son derece olumlu etkiler bıraktı. Bu ilerleme sedece okb üzerinde olmadı, öyle ki okuduğum kitaplar dahi farklılaşırken sosyal yaşam anlayışım dahi değişti. Tüm bu ve uzun uzun… Devamı

Ece Güler /10-07-2017

Üniversite sınavına hazırlanırken Aliye Hanımla tanıştım. Çok fazla kaygım vardı, mutsuzdum, depresyondaydım, kendime güvenim yoktu. Zamanla tüm bu sorunlarımı Aliye Hanım sayesinde aştım. Kaygılarımı kontrol etmeyi öğrendim. Kendime güvenmeyi öğrendim. En önemlisi Aliye Hanımla ilk tanıştığım günkü depresif halimden kurtuldum . Her zaman desteğini yanımda hissetmek bana inanılmaz bir güç verdi. Terapiye gittiğim ilk gün ki kişi ile şu an olduğum kişi arasında o kadar büyük bir fark var ki. Aliye Hanıma çok teşekkür ediyorum , olmasaydı ben de bu durumda olamazdım .

Asiye özkan /10-07-2017

Travmalarımdan arınıp kendimi keşfetmek ve gerleştirebilmek için verdigim mücadelede bana bir dost sıcaklıgı ve samimiyeti ile yol gòsteren destek veren gerçek benliğimle bütünlesmeme vesile olan uzmanım Aliye Karaşahin iyiki seni tanımışım

Ayşe /11-06-2017

Kendime inancımı kaybetmişken tanıştık, iyi ki tanıştık. Söyledikleriyle bana güven veren, hayata başka pencerelerden de bakmayı öğreten, hayatımdan keşkeleri çıkartıp daha sağlam ve doğru kararlar vermemde kendi kararlarıymış yardımcı olan güze insan. İyi ki tanımışım sizi..

Ela Baran /10-06-2017

Nuray Hanım ile yaklaşık 1 sene süren seanslarımın sonucunda benliğimin farkına varmamı sağladı. Kontrolün ve gücün bende olduğunu sayesinde hissettim. Teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum kendisine.

Muhammet YAVUZ /10-06-2017

Mesleğiyle bir bütün olmuş etrafına yüksek pozitif enerji saçan yüzünden hiç eksik olmayan tebessümü ile gönüllerin huzur kaynağı olan Nuray Hocamla tanışmış olmaktan çok mutluyum

Aile danışmanlığında kendisinden edinmiş olduğumuz hüsnü istifadelerden dolayı Ailen ve Ben çok mutlu ve memnunuz
Kısa sürede yaşamımızda farklı ve yeni bir bakış sağlaması hasebiyle kendilerine sonsuz şükranlarımızı iletiyoruz

Tv aracılığıyla yaptığı çalışmaları ve yazdığı kitaplarıyla sadece sevresine değil tüm topluma faydalı olma çabası içinde olması içindeki İnsan sevgisinin ve azminin bir göstergesidir
Kariyerinin sonsuz zirvesine doğru gitti bu kutlu yolda başarılarının devamını diliyor saygılarımı sunuyorum

Rehşan Nur Eren /04-06-2017

Üniversitedeyken tanıştım, bana farklı seçenekler olduğunu gösterdi , her daim yeni şeyler öğrendim. Yanında hep rahat hissettim kendimi. Her zaman yanından dolu ve mutlu çıktım. Desteğini hiç esirgemedi. Çook teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim.

Ela Baran /01-06-2017

Nuray Hanım ile yaklaşık 1 sene süren seanslarımın sonucunda benliğimin farkına varmamı sağladı. Kontrolün ve gücün bende olduğunu sayesinde hissettim. Teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum kendisine.

İrem Aydoğan /27-05-2017

Kendisini üniversiteye hazırlanırken tanıdım. Hayatımdaki en büyük değişimleri sayesinde yaşadım bana ne istediğimi fark ettirdi, bana kim olduğumu hatırlattı. Bana kendimden daha cok güvendi. Çıktığımız yolda elimi hiç bırakmadı kendisine teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum :)

Abdullah /27-05-2017

Hayatıma yön veren ,çevremdeki güzelliklerin farkına varmamı sağlayan ve en önemlisi bana benden daha çok güvenen, kendime güvenmemi sağlayan kıymetli insan keşke daha erken tanısaydım ama hiç bir şey için geç değil kendisine sonsuz teşekkür ediyorum :)

Firdevs selam /26-05-2017

Bundan dört sene önce Nuray hanımla ilk karşılaştığımda bir psikoloğun hayatıma bu denli güzel dokunacağını asla düşünmemiştim. Hayattaki varlığıma pek anlam veremediğim, özgüveni sıfır, kendine inancı olmayan ve kendini ifade edemeyen biriydim. Bu nedenle eğitim hayatı kötü ve okulu bırakmış bir insandım. Bir kaç seans geçtiğinde bazı şeylerin düzeleceğine inanmaya başlamıştım ve tedaviye devam ettiğimde Zamanla her şey çok değişmişti. Eğitim hayatıma yeniden başlayıp liseyi dışarıdan çok kısa bir sürede bitirmiştim, şu an ise yurtdışında psikoloji okumaya hazırlanıyorum şimdi bende insanların hayatlarına en güzel dokunuşları yapma yolunda ilerliyorum. Nuray hanımı erken yaşta tanıdığım için çok şanslıyım yoksa bazı şeyler için çok geç olurdu. Kendisine yardımlarından dolayı ve hayatta yapabileceklerimi bana farkettirdiği için çok teşekkür ediyorum.

Zekiye Deniz /10-03-2017

Yeğenimin Sevilay Hanım ile tanışmasıyla hayatı değişti. Özverili çalışmalarından dolayı teşekkürü bir borç biliriz.

Muharrem Dernek /22-11-2016

Pınar. Hanım. Bizim. İyiliklerimiz. Genç. Yaşına. Rağmen. Çok. Başarılı. Hekim. Bize. Yardımları. İçin. Çok. Teşekkürler.

banu sahin /27-01-2016

Çok ağır depresyon içersinde iken Fransız Lape Hastanesinde adını çevremden çok sık duyduğum ve kapısını çalma ihtiyacı duymadığım bir anda kendimi Fatih Bey'in hastası olarak buldum...İşimi kaybetmiş hayattan ve yaşamaktan bıkmış ancak daha önce ki terapi deneyimlerim gibi geçici bir can simidi olarak gördüğüm terapiler şimdi benim için lüks değil tam bir gereklilik...Ruhumun ve bedenimin ne çok ihtiyacı varmış arınmaya...İşte tam da bu noktada Fatih Bey devreye girdi ve beni bu çıkmazdan önce kendimin kurtaracağını öğretti...Bu görüşleri bana daha iyi davransın memnun olsun diye yazmıyorum sadece bana kendimi sevmeyi önemli olduğumu hatırlattığı duymak istediklerimi söyleyip beni geçici iyileştirmelerle hayatıma devam ettirmek zorunda bırakmadığı için teşekkür ederim...Minnettarım.Sağolun,varolun...

Av. Serap Ceyhan /29-11-2015

Psikolog Pınar Hanım genc yasına rağmen bilgisiyle, olaylara bakis açısıyla ve bunları karşısındakine aktarma tarzıyla danışanlarında daha ilk görüşmeden itibaren fark ve farkındalık yaratabilen bir psikolog. Hayatımızda karşımıza çıkan bir cok zorlukla başa çıkma yolunda iyi bir rehber ve yol arkadaşı olacagina inancım sonsuz. Sadece bir defa gelme imkanımız bulunan dünyada bize ayrılan süreyi en kaliteli şekilde değerlendirebilmemizde ve önümüze çıkan problemleri aşabilmemizde büyük desteği olacağına eminim.

Mert Işıldak /24-08-2015

Konuşurken bir başkası olmadıgınız, kendi kimliginizi, kisiliginizi gizlemeden kendinize bile olamadıgınız kadar dürüst oluyorsunuz zamanla ona karşı. Son derece donanımlı rehber öğretmenim, psikologum, kesinlikle tanışmaya değer biridir:)

Whatsapp Danışma